3510 GWh

versenyeztetett mennyiség

6000+

kereskedői ajánlat

12,7%

átlagos megtakarítás

Proaktív energiabeszerzés – szakértői támogatással

Az Ön cége megfelelően felkészült, hogy kihasználja az ingadozó energiapiacban rejlő jelentős megtakarítási lehetőségeket? A villamos energia és földgáz beszerzések jól menedzselt beszerzési stratégiával több millió forint forrást szabadíthatnak fel vállalatok számára.

Az energiabeszerzési szakértői díjak megspórolása viszont sokszoros többletköltséget eredményezhet a beszerzési folyamat végére. Ez az alábbi lehetőségek kihasználásával egyszerűen elkerülhető!

Napon belül is elérhető 1,5-5% megtakarítás

Válságoktól mentes, nyugodt időszakokban is 0,5-1,5% napi, napon belüli mozgás tapasztalható az energiatőzsdéken, ezáltal a végfogyasztói árakban is. Azonban a jelenlegi bizonytalan helyzetben ez elérheti a napi 3-5%-ot is, amit szolgáltatásunkkal azonnal megtakarításként realizálhatnak ügyfeleink.

Rövidtávon további 10% feletti megtakarítás

Rövidebb időtávon (2-4 hetes intervallum) a 10-20% közötti mozgás jellemzi a piacokat, ami földgázban 0,5-1,5 HUF/kWh, villamos energiában pedig 1,5-2,5 HUF/kWh megtakarítást jelenthet.

Energiabeszerzési módszertanunk és az egyedi online rendszerünk nyújtotta lehetőségek önmagukban garantálják a megtakarítást!Egyedi szolgáltatásunk révén – Minitőzsde Villámár /Bid/ - kockázati felár mentes vételi ajánlattal maximalizálhatják az elért megtakarítást, ami önmagában 0,2-0,5 HUF/kWh többlet megtakarítást jelent.

A gyakorlatban is bizonyított innovatív beszerzési módszertan

600 feletti közép- és nagyvállalati beszerzési siker

Több mint 600 sikeresen lebonyolított közép- és nagyvállalatai innovatív beszerzési tender és munkatársaink több 10 éves versenypiaci tapasztalatát felhasználva olyan beszerzési módszertant állítottunk össze, ami megőrzi a hagyományos beszerzésben rejlő értékeket, ugyanakkor kiküszöböli azok gyengeségeit, hibáit a Minitőzsde energiabeszerzési platform segítségével.

Rendszeres piaci riport és élő energia szakértői támogatás

Szolgáltatásunk részeként - vagy akár önállaóan is - kétheti rendszerességgel részletes végfogyasztói szemléletű energiapiaci összefoglalót is nyújtunk partnereink számára. Tapasztalt szakértőink pedig mindig rendelkezésre állnak, hogy Önök naprakészek legyenek az energiapiacot mozgató információkkal és prognózisokkal, a folyamatos konzultáció mellett ezzel plusz támpontot adva a megfelelő időben történő szerződéskötéshez.

Azonnali döntési lehetőség – pénzügyi versenyelőny

Folyamatos támogatásunkat rendszeresen használó több mint 300 állandó partnerünk azonnal tudomást szerez a lokális mélypontokról. Azonnali döntési lehetőséggel pénzügyi versenyelőnyt biztosítunk ajánlatkérési, kiértékelési időigény miatti késlekedés nélkül. A rendszerünk által bonyolított koncentrált ajánlatkérés és a nagy számú ajánlat kiértékelése nem jelent többé napi terhet számukra.

Teljes versenyeztethető költség

Egyszerű, folyamatos adminisztrációs tehertől mentes folyamat

Azonnali megoldásainkhoz kérje rövid, díjmentes konzultációnkat, az alap információk megadása után pedig Ön is kihasználhatja az innovatív módszertanunk és tapasztalt szakértőink támogatásának előnyeit!

Iparágtól és mérettől függetlenlenül eredményes megoldás

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években szinte minden iparágból kiemelkedő szereplőkkel dolgozhattunk együtt és az energiapiaci kihívások ellenére szignifikáns megtakarítást realizáltak partnereink!

Igényelje díjmentes konzultációnkat
és rendszeres piaci riportunk legfrissebb,
bemutató számát!

Kérjük jelölje meg, szolgáltatásunk mely része keltette fel érdeklődését!

Sikeres igénylés Energymarket24.hu - Minitőzsde